Varför just jag!?!

Jaha då fick man äntligen bli frisk och kry, så pass att man t.o.m fick känna sig riktigt bra lagom till min tredje spelade bandymatch! Tills jag i söndags tränade i Orminge, fick en ordentlig tackling och bröt nyckelbenet... *SUCK!

Ja det verkar ju inte riktigt som att jag ska få spela någonting med vår nya klubb i år, när man väl känner sig på gång igen så blir man överkörd och sitter åter igen som en zombie i soffan med nån sorts korsett i ryggen för att dra isär axlarna. Sjukskriven igen dåra i tre veckor och sedan kanske lite lättare arbetsuppgifter, men tråkigast av allt är ju att jag missar alla matcher det här året. Hoppas på att vara tillbaka stark och strömlinjeformad till januari, med andra ord inga julbord hos V´s mamma, för då kommer jag tillbaka lika bred som lång...

Var i V-ås i helgen för att hälsa på V´s mamma, och för att J och V skulle vinna DM i agility. Men trots att J är helt överlägsen allt motstånd i denna tävling, så diskar dom även i år då J tog ett hinder helt på eget bevåg... (Tycker personligen att man ska få kred för att tänka själv, men men...)
Vad jag skulle komma till var just att om jag ska försöka hålla formen, så är det ingen bra idé att åka till V´s mamma. Shit det är inte varje dag man äter så jäkla gott, och ja vad gör man när tjejerna lutar sig tillbaka, drar handen över magen och pustar ut ett "Åh vad mätt jag är" när det fortfarande finns en massa mat kvar. Jo som vanligt är det ju förstås jag som tömmer faten och då inte för att jag fortfarnade är hungrig... Hmm... Farligt det där!


Ja nä nu ska jag trycka i mig två Citodon och försöka inta ryggläge för att invänta John Blund, god natt med er!

image185


Kristian *Gick upp 3 kg i helgen (visserligen länge sen jag vägde mig innan)*

Bloggstopp!

Oj ja det var ju ett tag sen, har varit en aning frånvarande från bloggen...
Vad kan jag säga...?!? Mer än att det har varit riktigt mycket omkring mig ett tag nu, framförallt det mest uppenbara att finna tid för sin nyvunna kärlek som bara blir starkare och starkare. Vilket förgyller den tid då jag inte är på Globen och kollar på elitseriehockey som precis har dragit igång, innebandyn är i full gång och jag har varit med de två senaste matcherna (jo tack det funkar riktigt bra, molar lite vid ansträngning dock). Hockey-bockyn drar i gång om två veckor, mycket att förbereda... oj oj oj! Så mina dagar dom senaste veckorna har bara flygit förbi...

Det här är väl det som tiden har använts till, men då får man inte glömma bort att jag även hunnit med en tvådagars Agility-tävling i Sundsvall (vilken V och Joppe överglänser allt motstånd).  Sen har jag oxå fått upp båten som efter två och en halv månad utan uppsikt tagit in så pass mycket vatten, att den kantrat och sjunkit till botten. Så jag och Tom iförda halvtäckande våtdräckter tvingas hoppa i, dra ut båten på lite djupare vatten för att sedan ta i för kung och fosterland för att vända runt båten som endast ovanför vattenytan visat en gnutta skrov i fören.

Sedan drar vi alla tre (ja Micke oxå) in båten till fast botten för att ösa den från vatten, med varsin GB-glassbägare öser jag och Tom som besatta för att få båten flytande igen.
Efter att båten tömts så knuffar vi ut den i vattnet igen för att paddla till båtkärran för att få upp den, innan vi dra iväg den ville jag prova och dra i startsnöret för att se om motorn över huvud taget gick runt. Jag får ta i som ett gehu, men lyckas inte trycka ut allt vatten som fyllt båda cylindrarna. Bara på skoj så försökte jag med startnyckeln, den spottade en stund men sen snurrade den på som aldrig förr. Så jag kan absolut inte klaga på Biltemas kvalitet på fritidsbatterier, en vecka under vatten med total kortslutning och ändå fullt fungerande och fortfarande laddat.

När vi sedan fått upp båten på tomten så skuvade jag ut stiften och körde cylindrarna fria från vatten, gjorde rent stiften satte tillbaka dom och motorn startade på första försöket...
Nu idag är båten ren och konserverad för vintern, kom hem för nån timme sedan och tog ett bad och ska nu iväg igen.

image184

Kram på er!

Kristian  *Nybadad*