God Jul!

Till alla mina bloggvänner...

image188

Ha nu en riktigt God Jul!!!


Mest skitprat!

Nä inte vill jag att ni ska glömma bort mig, jag har väl inte varit borta såå länge.
Nu är det ju julrush och grejjer, då hinner man ju inte riktigt med bloggen. Inte för att jag ännu ens börjat att handla julklappar, som jag lovat mig själv att vara ute i god tid med i år.


Jag har märkt att bitar av min blogg redan börjat raderas, Wilma har av någon anledning försvunnit från toppen på min bloggsida. Nu när jag gör comeback i bloggen igen så kanske oxå bilden ploppar tillbaka snart.

Ja varför har jag varit så frånvarande då?!? Alltså har det inte varit Hockey-bocky eller innebandy så har det antingen varit Agility eller Hockey, sen har jag gjort ett fåtal tappra försök att få det att se ut som att jag julhandlar...
Jo föresten! Jag var faktiskt i Farsta centrum här om dagen för att verkligen ta tag i det här med julklappar, redan innan jag kommer in i centrum så känner jag mig nödig. Men jag tänker att det kanske inte blir värre än att jag bara känner mig lite... Redan efter ett par minuter i trängseln känner jag att det här kommer inte att funka, jag är tvungen att uppsöka en OFFENTLIG toalett (min stora fobi). Aningen stel i min gång går jag och går... går, tills jag till slut kommer till änden av gallerian där jag finner en översiktskarta över byggnade. Det visar sig finnas en toalett i änden av gallerian... FAST I ANDRA ÄNDEN!!!

Småspringandes med ganske raka ben koncentrerad för att inte väcka misstankar om min situation tar jag mig till tillbaka till den ände jag tidigare kom ifrån och finner dessa toaletter. Det visar sig inte finnas någon dörr in till själva hygiena avdelningen, utan i slutet av en korridor strax efter ett skötrum (utan dörr) blottar sig en ännu större öppning UTAN dörr. Jag sneglar in i den ganska stora salen där alla står och väntar på sin tur, och kring dessa väntande människor ser jag till min stora skräck BÅSDÖRRAR!!! Hälften prydda med en figur med kjol, andra hälften med figurer prydda med byxor... I samma rum! Men för h---ete! Snacka om omöjligt uppdrag, nä det var bara att gå spikrakt ut mot parkeringen och åka hem...


Shit jag ska lira bandy snart, hinner inte mer...

No Hälge!

Kristian  *Skiter i julklappar*