Nu ere slut!

Jaha då var säsongen över...! 4 matcher i tisdagskväll som man fick lida av på onsdagen, var en alldeles utmärkt avslutning. Det var oxå det sista vi gjorde i G4S tröjjorna, till nästa år har vi en annan sponsor! Fast den sponsorn har redan börjat snåla t.o.m innan den här säsongen tagit slut, började snacka om att använda dom gamla tröjjorna och trycka över Falck-märket...! Ha ha ha!!!

Vi ska ha likadana tröjjor som Rangers ungefär, men det ska stå Rustas Bygg i stället för Rangers...

Ja nä nu är det väl bara att försöka genomlida sommaren, tills en ny spännande säsong skjuter fart!


Nä nu blir det godis, donuts, läskeblask och film...

image118


Kristian  *Snart fredag*

33 kvar...

Den här publicerades på min födelsedag, det tycker jag var passande! :-D

image117


Kristian  *Slappar*

Svårstartad!

Jag hade tänkt, eller ja... det var egentligen L som tänkt. Att jag skulle bjuda på våfflor i morgon när jag fyller år, det är ju ändå våffeldagen och allt. Jag har fortfarande inte bestämt vilken tid folk ska få komma, och mest beror det på när jag ska bli klar med städningen som jag inte påbörjat än. Shit vad man skjuter saker framför sig hela tiden, måste man fylla år på ett fast datum...? Kan man inte få välja själv!?

Jaja! Jag var upp vid sjutiden idag i alla fall, knallade en sväng med Wilma i hopp om att bli lite pigg. Lyckades bara bli andfådd, började rossla i halsen och pipa i luftrören, sen deckade jag direkt när jag kom innanför dören. Nu har jag ändå lyckats ta mig upp, men jag kännde att jag behövde en stund i soffan först innan jag gör något drastiskt... Man kan ju inte bara kasta in i nåt utan att dricka kaffe först, sen ska jag nog lira lite Frets innan jag börjar.


Nä nu har jag en hel dag framför mig, nu måste jag förbereda...!

H?lge


Kristian *Laddar*

WC-anka!

Jag har gått och blivit förkyld, men inte tillräckligt för att vara hemma! *Suck
Till råga på allt så jobbade jag över oxå, kom hem 20! Blääää!!!



image115


Nä nu börjar hockeyn!

Kristian  *Nu har jag bloggat*

Rätt låt vann!

Sent ska syndaren vakna!!!

Jag blev för en tid sedan utmanad av Emma, sedan oxå av Caroline och även FH.

Nu är det ju ganska länge sedan jag fick den här utmaningen, så alla mina bloggvänner har redan blivit utmanade av andra bloggare. Så jag har inte så många kvar att utmana, så det blir kanske inga nya från mig...

Men för dom som har glömt reglerna så kommer dom här igen...

REGLER: Varje spelare börjar med att skriva sex underliga/egendomliga saker om sig själv. Bloggare som blir "tagna" ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet. Till slut väljer bloggaren sex nya bloggare och gör en lista av deras namn. Efter det är gjort skriver han eller hon en kommentar i deras bloggar för att låta dem veta att de har blivit "tagna" och att de ska läsa ens egen blogg för mer information.


Här kommer 6 anledningar till varför Kristian är så skum!

1.  Jag gillar disktrasor! Av någon anleding känner jag ibland på affären att jag måste köpa fler disktrasor, trots att jag har ett gäng oöppnade paket i kökslådan. Jag ägnade en hel helg i tonåren på Malma-marknaden (Malmköping) vid ett stånd där en kille visade uppsugningsförmågan hos "Sugatex", det slutade med att jag köpte ett gäng till farsan...

2.  Skåpsluckor och lådor MÅSTE vara stängda, jag kan bli skitförbannad bara för att en lucka är öppen. (Kanske därför jag alltid stänger luckorna på adventskalendern oxå?!?  :-/) Toalocket ska förstås oxå ALLTID vara nerfällt.

2,5  Jag är inget städ-freak, det får gärna vara lite skit i hörnen (mjo ganska mycket grejjer  här o var faktiskt :-D). Men köket måste vara rent, absolut ingen disk på bänken eller i hon (ingen annan stans i lägenheten heller för den delen). Dödsstraff på att lämna smulor eller vattenfläck på bänken, eller en kaffekopp på bänkskivan!!! Aaaaaaahh...! 
(Fortsätter i köket) Kryddorna ska stå i alfabetisk ordning i kryddhyllan, och var kopp, glas eller talrik har sina bestämda platser i hyllorna. Kontenta: JAG plockar in från diskmaskinen! (Jag plockar även in i diskmaskinen för ingen verkar fatta i vilken ordning besticken ska stå i korgen) 
Ordningsam och mycket noggrann kort o gott...

3.  Trots att jag inget hellre vill än att ha lugn och ro, och vara ledig så mycket som möjligt. Så verkar jag aldrig ha en minut över för/till mig själv.
 
4.  Duschar oftast minst en timme, med släckt lampa och levande ljus.

5.  Förutom att jag den senaste tiden tvingat mig själv, så ser jag aldrig på tv förutom när det är hockey. Som ni säkert har sett har jag lyckets ta mig för att titta på schlagern. (Rätt låt vann föresten)

6.  Jag har aldrig (och kommer förhoppningsvis aldrig), köpt en Aftonbladet eller Expressen. Vill jag veta något så vill jag ha fakta, då tar jag reda på det på egen hand. Skvallerpress ger mig ingenting!  


Ååh! Det finns så mycket mer skumma grejjer med mig, men jag fick bara dra 6 st. Så det får räcka för den här gången... :-)


Ledsen att jag varit så sen med att anta er utmaning, men nu kom den i alla fall!

H?lge


Kristian *Skum som få*

Orkar inte!

Usch! Det är så mycket skit just nu att jag inte orkar blogga, har massor att skriva egentligen men jag pallar inte med...

Lovar att bli mycket bättre på att blogga, så fort det har lugnat ner sig och det inte är lika hett om öronen längre.

H?lge


Kristian *Brain-dead*