Kortis!

Idag är en sån där dag som jag ska lägga mig i tid...   ...




...

Hälge

Så god natt på er!


Kristian *Lägger sig tidigt*

Ps. Kör inte i bussfil! Om ni inte kör buss förståss...

Skinkspad.

Så där ja, nu har man betalat räkningarna. Jag tycker att det är så jäkla skönt att betala räkningar, man samlar dom på sig i en månad tills lönen kommer. Sen när man äntligen får betala allihopa, så känns det ekonomiskt så mycket lättare. När man sista gången trycker på "Bekräfta", så ser man exakt hur mycket (/lite) pengar man har kvar av lönen att leva på...

Det är först då man kan bestämma hur dyra (/billiga) julklapparna får vara. När allting är betalt så kan jag enkelt med bara en blick över saldot på min ekonomiska översikt på Sparbankens hemsida, konstatera att det blir till att rita varsin teckning till släkt och vänner i julklapp...!

Ja shit alltså! Det här med julklappar... Att det ska vara så fruktansvärt svårt att veta vad man ska köpa till folk, i och för sig inte så konstigt när man inte ens själv kan komma på vad man önskar sig. Ändå har man ju ett helt år på sig att fundera! Men det är väl samma sak att komma på vad man önskar som att komma på vad man ska köpa, att man i panik dagarna innan julafton tvingar sig själv att försöka komma på något vettigt...

Jag tror att det som gör det så svårt med just julklappar är att vi är så bekväma, man tar inte tag i det förän man verkligen måste. Och i de flesta fall så brukar man ju kunna skjuta det framför sig, och tycka att man inte hann med. Men det är ju jäkligt svårt med julafton!!! Den går ju liksom inte flytta hur som helst...!  

- Alltså jag är ledsen men det har varit så jäkla körit senaste veckorna, så jag har inte riktigt hunnit med det här med julklappar. Vi kan väl ta julafton nästa vecka i stället...?

Men vad fan... Då är det ju NYÅRSAFTON!!!

Ja man ser ju ett tydligt problem här, man vet ju varför man säger varje år att man till nästa år minsann ska vara ute i god tid... Och trots vetskapen om detta så sitter jag ändå här i soffan, och gör inte en antydan till att försöka planera till julen. Jag är fullt medveten om att jag även i år kommer att stå där i affärerna, bland alla förvirrade människor och klia mig i huvudet dagarna innan dopparedagen. Dopparedagen förresten...?! Jag har aldrig fattat om det är julafton eller om det är dagen innan... Det ska ju härstamma från doppet i grytan, men var det nåt man gjorde dagen innan i väntan på julen eller?!? För man kokade väl skinkan dagen innan... Hmm...!

För er perversa läsare som får en helt annan koppling till "Dopp i grytan" än den jag försöker beskriva, så vill jag påpeka att är en gammal tradition där man doppade sitt vört-bröd i skinkspadet efter den kokta julskinkan...



Jag har fått frågan om när nästa episod av min och Kaj´s storhandling kommer ut, jo det är väl dags snart!
Men det blir nog en kombinerad matshopping/julhandel mitt i rushen, då får vi nog det rätt hett om öronen skulle jag tro...!
Hälge


Kristian *Förbereder för julrush, med vila i soffan!*

Nattugglar!

Jaha då sitter man här pigg och vaken i ruset från en ren utklassning! Vi vann med 11-3!!! Shit alla verkade rätt pigga på rören idag oxå, grymt passningspel hade vi oxå. Man ska inte sticka under stolen med att vi kanske inte mötte världens bästa motstånd heller... Däremot hade dom en riktigt bra målvakt, det säger väl lite om deras försvarsspel. :-/
Det var jättekul att se att vi hade nya ansikten i vårat enorma publikhav, på runt tolv stycken... :-P Jättekul att ni kom, jag tvivlade där en stund.



Och nu trodde man väl här i sin enfald att man skulle vara en smula trött, låg i sängen och gjorde ett försök till att somna. Efter att ha stirrat i taket en dryg timme så gav jag upp, bredde ett tjugotal smörgåsrån och blandade en skvätt saft. För att i stället sätta mig i soffan och lira lite "Fret´s", fastnade i stället på bloggen och började skriva det här inlägget... :-) Då upptäckte jag även att andra hälften i vår nya "vägra sova-förening" oxå var vaken, men hon är dock inte så kvick att svara på mina kommentarer... :-)


Så jag får väl sitta här i min ensamhet och ha skit-tråkigt...!
Hälge

Go´natt mina vänner!


Kristian *Jobbvakar*

Vilket hoj-väder!!!

Alltså det känns som det har regnat i två veckor nu, det har i alla fall varit regält blött på vägarna ett jäkla tag! Men idag äntligen så var det nästan tort ute, och kanonskönt väder... Så ajälvklart rullade man ut hojjen och tog en liten tur, hon var lite kinkig och ville inte gärna starta. Men efter en liten stund vaknade hon till och hoppade igång, hon vill ju förståss inte heller missa ett sånt här tillfälle! :-)
Och jäklar vad skönt det var att glida runt en stund!!!

När jag kom hem så kokade jag lite pasta, och i väntan på att mackisarna skulle bli klara så satte jag mig på motionscykeln... Ha ha! Redan efter fyra minuter så var jag helt slut, men då körde jag visserligen på HR-programmet. Man ska hålla 85% av sin maxkapacitet under helaprogrammet, och eftersom det var ett BRA tag sen jag satt där så tog det rätt ordentligt. Alltså jag skulle verkligen behöva köra lite oftare, vilken jäkla katastrofkondis!!!

Pasta och pesto kändes som en kanonbra uppladdning inför match ikväll, känner mig så jäkla seg så en tur på motionscykeln gjorde nog gott...

Men aaaah! Vad skönt att kunna åka hoj!!! Nu får det gärna vara uppehåll ett tag, så man kan åka lite mera innan det blir halt...!
Hälge


Nä nu är det dags att mjuka upp knäna... Hej på er!

Kristian *Laddar*

Ps. Jäklar vad kul!!! Jag fick precis se en gammal polare vara med i "Sveriges starkaste mantävling", han har kämpat som f*n jättelänge för att kunna vara med att utmana. Hållt på i så jäkla många år, men inte varit med i tätstriden. Men nu såg jag honom på TV6 välta däck...! Go Can Umarlar!!!

Klappade ihop!

Det är fan helt otroligt! Hur man kan klappa ihop så fullständigt, och tappa 2-0 inför sista perioden och torska med 2-4...! Ska väl oxå tilläggas att det var Rådbjer som dömde idag, det är ju helt hopplöst hur dålig en domare kan vara... Men men!

Martin Lindman hade väl inte sin bästa match idag direkt, han bäddade för Modos första mål genom att slarva på offensiva blå. Tappade pucken till ett friläge för Modo, hakade sedan Salle till en straff som han själv sätter. Ett par minuter senare så drar Lindman på sig en onödig utvisning, och Modo kvitterar... Sen klappar Dif ihop totalt!



På vägen hem så hörde jag en låt av Alphaville som jag aldrig hört förut, trodde inte att dom hade någon annan låt än "Big in Japan". Men det är ju klart, dom måste ju haft ett spår på andra sidan av sin singel som dom släppte nån gång på 80-talet... :-) Ni som kan eran Alfaville-historia, ni kanske vet vad deras andra låt heter!?!


Shit! Nu är jag så jäkla hungrig, bara käkat två rostade idag...!


Hej med er!

Hälge 


Kristian *Starving*

Kliar mellan benen! (Updated)

Jäklar vad det kliar mellan benen...!
Min redan spruckna klubba blev än mer trasig, när jag idag stog för två mål och två ass mot grabbarna nere i hallen. Kändes riktigt bra idag på rören, men shit vad jag blev trött! Skulle behöva en regäl dos extra kondition, för jag har ju ingen lust att dra ner på tempot... :-P

Åkte iväg och jobbade en stund till i Bromma, och på hemvägen svände jag in på Stadium (reklam) och InterSport (reklam). Så nu har man åter shoppat för pengar man inte har, tanken var bara att köpa en ny klubba. Men i flera år har jag provat kängor fram och tillbaka, men aldrig hittat nåt som känns bra. Jag har ingen lust att lägga tusenlappar på ett par dojjer heller, så oftast har man gått mycket efter prislappen. Så även den här gången, men efter ett antal försök med dom billigare så provade jag ett par riktigt snygga. När jag trampade ner foten i dom så kände man ganska snabbt varför dom här kostade 1300:-, och dom andra typ hälften. Jäklar vad sköna dom var, sen att den var rödmärkt med 900:- gjorde inte heller något...!

Efter lite känger, kallingar, strumpor och en DIF t-skirt, så hittade jag även en riktigt skön klubba.
Och det är just denna klubba jag nu suttit med i knät, och slipat med sandpapper. När jag iklädd kallingar slipat och format bladet som jag vill ha det, så sitter jag med en hög av glasfiberdamm i knät...! Vilket kliar nåt så förbannat! Men efter att ha rispat låren ordentligt röda, så har det i stort sett gått över. Jag känner i alla fall inte så mycket längre... :-/



Jag verkligen HATAR dagstidningar!!! Har aldrig köpt en Expressen eller Aftonbladet, för jag verkligen kräks på allt skitsnack som dessa tidningar innehåller. Men en viss fröken fick mig att läsa en artikel ang. Peter Forsberg, försökte läsa mellan raderna och inte ta åt mig av texten allt för mycket. Men efter att ha sållat allt skitsnack, så kände jag mig ändå rätt bedrövad över vad jag uppfattat att han själv kände...

Men just i detta nu så pågår matchen Phily - Columbus, han spelar och precis nu så gjorde han första målet på pass från Lars Jonsson. Han hade även ass på andra Philly-målet...! Matchen slutade med seger 3-2.

Han har missat EN match pga. ryggont efter en tackling i måndags!!!

Så snälla!!! Kan ni inte påminna mig om att jag ALDRIG NÅGONSIN mer ska läsa något som står skrivet i en skvallertidning...! Dessutom är han het idag!

Känner mig som Hälge just nu...!
Hälge


Kristian  *Lättad!*

Inga fulltidssegrar...

Jaha 4-3 efter förlängning...! Är det inte lite konstigt att DIF lirar bättre i boxplay, än i powerplay. Djurgår'n var inte ens i närheten av att göra mål i powerplay, men skapar ett jäkla tryck och gör mål i boxplay...

Ja det är ju för märkligt, bevisar ju vilken inställning dom har till matcherna. Om dom skulle vara lite intresserade och visa lite vilja under hela matchen i stället, då skulle dom kunna bli ruggigt farliga! Men men! Jag har ju inte blivit tillfrågad att coacha laget, så man får väl bara vänta och se ifall dom inser sitt problem själva.


Som vi nyss fick veta så blev det bara silver för kocklandslaget, efter Norge...  NORGE ! ! !  A'men hallå...! Vad har Norge att tillföra egentligen?!? Jag kan inte nämna en ända maträtt som kommer från Norge, till och med Finland som är så värdelösa på att laga mat har ju egna maträtter. Dom har ju kålrotslåda och morotslåda och grejjer! (Konstigt att dom inte avancerar i VM :-O)

Resultat:
Trots att Sverige tog Guld i det kalla köket, så vann ändå Norge på fler poäng i just det kalla köket. Snöpligt! Efter Sverige kom Singapore på en Brons-plats.

Guld:    Norge
Silver:   Sverige
Brons:  Singapore

Jag ska inte vara fördomsfull, Norge är säkert jätteduktiga. Men det som känns så jäkla bittert är ju att jag då inte ätit GULD-rätten, utan bara fått käka en silver-rätt. Det slår ju inte riktigt lika högt direkt! :-P 

Men inte ska vi deppa ihop för det!!!
Hälge

Ibland behövs det inte så mycket för att bli på bättre humör...! :-)


Kristian *Smickrad över att ha blivit länk på en läsares blogg :-)*


Vicken jävla smäll!

Nä va fan...! Jag orkar inte - inte idag... Tänkte strunta i att skriva nåt inlägg idag för att jag är så sjukt trött, men jag satte mig ändå och kämpade i en och en halv timme med ett i alla fall... Och så blir jag utsparkad från blogg.se när jag ska lägga in det, så hela skiten försvinner. Jag skulle nästan kunna börja grina...! Jag skulle lätt kunna skriva ett kilometlångt inlägg med bara svordommar just nu, men jag får väl ta den korta versionen i stället då!

Fick skjuta "Magnum 44" idag... Vicken jävla smäll!!! Lyckades träffa tavlan oxå, på 25 meter.

Jag är så ledsen att originalstoryn försvann, för den var mycket bättre.

Efter att ha hållit på att köra av vägen både igår och idag, av ren trötthet. Så måste jag nog bryta här och vila ögonen en stund...

Så ni får hålla till godo med Hälge i stället!
Hälge

 
Kristian *Så jäkla trött i dubbel bemärkelse*

Ps. På den oredigerade versionen av detta superkorta inlägg, så har jag nog lyckats slå världsrekord i felstavning...

VM-GULD!!!

Sverige är ju ett sånt litet land, men vad gället sport så är vi både stora och breda...!


Igår tog svenska kocklandslaget VM-Guld i kallkök!!!

Från kallköket! Inte aktuella rätten dock...

Kocklandslaget


Sen tog Ida-Theres Karlsson EM-Guld i brottning oxå!

Ida-Theres



Vi kan även glädjas åt att vi tog EM-Guld i parbakning igår dessutom!


Oj oj oj, vilka dagar vi har haft! Vi ska vara stolta över våra svenska idrottshjältar...!
Vi har så grymt mycket och bred talang i Sverige.
Härligt grabbar och tjejer!!!


Kristian *Stolt Svensk!* (Varför kan jag inte få viss text vänsterställd för???)

Ps, Kaj fick skit-anmärkning på handbromsen och styrled.
Men sparklådan lyckades han fan inte banka igenom!   :-)

Gammal kärlek rostar som fan!!!

Shit det gick faktiskt riktigt bra igår, trodde visserligen inget annat innan heller...
Men efter att ha knackat och slipat lite grann, så såg sparklådan ut så här!

Shit

Tanken är att det ska finnas en skärmkant hela vägen ner, den är helt borta liksom innerskärmen. Tittar man i dörrspringan så ser man även att det är hål rätt igenom in till hjulhuset, och allra längst ner ska det finnas en kant under sparklådan. En liten flik finns kvar till vänster, sen saknas 20 cm... 
Just i det här läget så blev faktiskt jag själv lite orolig, där det fortfarande finns lite plåt kvar. Där är den lika som ugnsfolie, behövde inte ens värme för att svetstråden skulle gå rätt igenom.

Men...! Den som söker finner, och till slut så hittar jag lite plåt att börja bygga ifrån.
Med en 2mm plåt vi hittat utanför Anders verkstad, så börjar ett gedigert hemmabygge. Med lite ögonmåttande och ett par snitt med rondellen, så börjar reservdelar skapas...

Svetsar  Svetsar

Japp alldeles riktigt... Man ska ha handskar, men är man tuff och cool och riktig man så kör man utan! :-)

Med lite tur... Eller mest ett grymt ögonmått och en jäkla känsla, så passar bitarna givetvis perfekt redan på första försöket. Och med bitarna på plats och en JÄKLA massa plastic, så börjar det faktiskt att se ut som en sparklåda igen. MED en skärmkant hela vägen ner...

Body Spackel

Även hålet genom innerskärmen tätar till sig. Med lite mera plastic och slipmaskin, så är det dags att sätta lite färg på grejjerna. Och nu börjar det till och med bli lite fint...

Närbild

Nu har sparklådan fått en ny kant oxå...
Med lite fint papper och mera färg, så fick vi till slut ett väldigt lyckat resultat!

Resultat Sidan

Ja visst...! Det finns en hel del mer att önska, typ dörrarna och så. Men! Tanken var bara att vi skulle få den genom besiktningen, och nu har hon fått goda förutsättningar i alla fall...
He he! Färgkoden var en ren chansning, där kanske vi inte prickade till 100% direkt... :-P

Vad man inte har fått se är att vi även fixat andra sidan, men den var inte riktigt lika jävlig...!

Lagom till midnatt kunde vi åka iväg och äta gourmet-middag på restaurang Gyllene måsen...!


He det så bra allihopa!

Kristian *ler belåtet över resultatet utifrån förutsättningarna*

Tv4!!! Vilket jäkla träsk...!

Jaha det verkar ju som om hela sveriges befolkning har sett fredagens avsnitt av Idol, det är väl bara jag som fortfarande sitter och väntar på att Tv4-Anytime (som jag för övrigt betalar för) ska få tummen ur röven och lägga in avsnittet på webben. Ja dom är ju SÅ smarta i huvet att dom har lagt ut omröstningen på webben, men programmet väntar dom med. Hur många räknar dom med att det finns som vill kolla på omröstningen först, och SEN kolla på programmet och låtarna?!?

Alltså vad är Tv4 det för j--la lågbudjetkanal?!? Har dom inget bredband eller...? Jag börjar undra om det är sköldpaddan i Träsket som dom anställt som webhost...

Träsket

Matchen gick åt helvete oxå, torska med 5-3.

Eftersom det är fullständigt omöjligt att vänta på en repris, utan att bakvägar ändå få veta resultatet så har jag ju förstått att det var MIN idol Felicia som åkte... Jag känner mig lite ansvarig för att hon inte fick vara kvar, då jag själv inte kunde rösta den här gången.

Jag är ledsen Felicia, kan du förlåta mig!?!

Känns jättetråkigt att Felicia måste lämna, jag saknar henne så redan...! Men hur mycket jag än vill att hon ska vara kvar, så känns det ändå som att det en tid nu stått mellan Marcus och Erik i final.

Du måste hålla ditt löfte nu Felicia, för jag vill höra mer av dig i framtiden...


Nä nu tänker jag åka och svetsa bil, så det händer nåt roligt i alla fall...

Kristian *väntar fortfarande på en repris...*

Skyhög!

Ja nu sitter man här och laddar inför match, var nere i hallen med grabbarna tidigare idag. För att få nån timme i benen innan vi ska lira ikväll. Shit alltså!!! Innan kände jag mig superpigg och laddad, men jäklar det kändes som om jag legat febersjuk en vecka och precis kommit på benen... Mat och dryck har väl visserligen inte varit enligt RDI (Rekommenderat Dagligt Intag), jag har ju knappt druckit något vatten alls idag. Så nu har jag snart hinkat i mig två liter, vad gör man inte för vätskebalancen... :-)

Ja vi ska ju lira klockan 20:25, vilket innebär att jag kommer att missa Idol idag. Eller ja, i alla fall direktsändningen... Kommer att kolla på Tv4-Anytime när jag kommer hem, och som vi precis diskuterat så finns ju ingen annan än Johan att åka ut!

Idoler

Innebär ju oxå att jag själv inte kommer att kunna rösta, men det kanske är lika bra det. Som jag redan innan misstänkt, så har jag fått en REKORDHÖG telefonräkning den här månaden. Jag har ringt för 212 friska pistoler på en månad, värsta chockräkningen!!! Nationella samtal 3:56kr, det är väl mer lagom. Men sen har någon suttit och ringt mobilsamtal för över 30 spänn! Folk är inte riktigt kloka nu för tiden...!

Ja en till grej på telefonnräkningen var 29kr för "Hot Shots (1 Dag)", vad fan är det för något?!? Är det någon som vet så får ni gärna höra av er, för jag tyckte inte att jag hade tiden att sitta som nr. 18 i en telefonkö till leverantören...

Nä nu ska jag ta ett par klunkar till av mitt sockervatten...!
Måste göra nåt för att piggna till!

Hälge

Hej med er...!

Kristian *vätskebalancerar*

Ååh! Vad härligt...

Shit nu börjar det hända grejjer, som jag tidigare skrev så håller jag fortfarande fast vid att saker och ting är på väg uppåt...

Steve Karyia

Alltså Frölunda VINNER sin match mot Luleå, och det med 4-0 dessutom. Verkar som att Bäckman rört om ordentligt i grytan, och Steve Karyia verkar känna sig hemma nu och producerar. Jätteroligt och skönt att det äntligen kanske lossnar för Frölunda!
Jag hade ju helst sett Salo i målet, men eftersom att Gistedt höll nollan så ska man ju inte klaga...

Äntligen kommer Foppa tillbaka oxå, med sin nya stödskena för foten. Den verkar ju funka riktigt bra, då han stod bakom det mesta i nattens seger mot Anaheim med 7-4. Nu börjar man känna igen Capten Foppa igen, så kanske att Philly oxå är på väg att vända sin katastrofala loosers-trend...

Ja...! Allt är ju inte glitter och glamor i och för sig, var på Globen idag och såg vad jag tror var världshistoriens sämsta match. Det var riktigt tråkigt, hela gänget så ut att ha partat en vecka i streck. Kanske blev det lite mycket kröka i Karjala Tournament...
Jag hinkade i mig kaffe för att över huvud taget hålla mig vaken!

I morgon kväll är det match igen, vi vann ju med 10-2 sist... Så i morgon jäklar är alla taggade och sugna på att hålla upp den här goda formen, och prestera ett liknande resultat. Jag får ta med mig trunken till jobbet, tänkte smita iväg och lira med grabbarna en timme på eftermiddan oxå...


Nä nu måste jag nog sova en liten smula, ska se Philly - Kings klockan 4:30. Den borde vara slut lagom till att jag ska åka till jobbet... :-)

Aaah! Vi kör väl en Hälgestrip till...
Hälge
Även om man inte alltid är polare, så kan man ändå vara medmänsklig...

Kram på er!
Kristian  *Ställer klockan*

Skrivtorka i ICA-kuriren

Ha ha! Jag tycker att min blogg verkar vara lite som ICA-kuriren, man tror ingen läser den... Alltså vem fan läser ICA-kuriren!!! Man tror ju inte att någon skulle sakna den om den försvann... Men!!! Missar man ett nummer då jäklar blir det liv i luckan, då hör folk minsann av sig... :-P
Nu ger sig läsare till känna minsann... :-)  

Ha ha, skojja bara. Det var ju kul att folk ändå saknar min blogg...

Dom senaste nätterna jag slagit på datorn... (nä jag har inte SLAGIT på den! Fan... kan ju inte säga att jag har satt på den heller... hmm...) Jaja, men i alla fall. Då har det varit för att nätterna igenom spela "frets" (guitarr-spelet), jag har t.o.m köpt ett nytt tangentbord för att bli riktig Frets-kung... Måste säga att jag blivit riktigt duktig, man skulle ju vilja säga att man blivit rågrym på gura nu. Jag plockade fram el-guran, fick liksom lite inspiration. Tänkte att nu jäklar har man fått träna fingrarna ordentligt, och lutar mig tillbaka i soffan med guitarren på magen för att kompa till Steve Vai... Insåg väl ganska snabbt att jag har en del kvar att lära...! :-/  Och nu ligger el´gura i fåtöljen igen...

Jag tog faktiskt en paus från spelandet i gårkväll, eller ja... natt typ! Tog på mig Foppa-tröjan och gick ner till bandyplan och körde nån timme, shit det var inte mycket till is. Kunde bara åka på halva plan, resten var bara vattenpöl... Verkar som att dom hade lite problem med kylaggregatet där nere. Det gällde att hålla puckarna på plan, fanns inte en meter is utanför linjerna. Hade ju inte med mig skydden heller, vill inte behöva slipa dom innan fredag... (Även om det nu ändå verkligen skulle behövas, skenorna känns lika jämna som ett bågfilsblad)

Jo det känns väl lite tomt och innehållslöst just nu, eftersom det inte varit någon hockey på skitlänge. Inte ens några schyssta NHL-matcer att kolla på, eller ja... kollade på Vancover - Detroit idag iofs, men annars har det varit dåligt... Elitserien har ju haft uppehåll för Karjala, och Foppa har inte lirat på två matcher.
Men äntligen kommer elitserien igång igen, i morgon är det Globen förståss mot Malmö. Och Foppa kanske är med i nattens match mot Anaheim, tänkte att jag skulle lyssna på matchen på web-radio. Men den börjar klockan fyra i natt, och slutar när jag ska åka till jobbet. Det hade ju varit alldeles ypperligt, om jag som jag innan tänkte hade sovit typ nu!!! Men klockan skenar iväg och det verkar ju som att det i så fall inte blir någon sömn alls, men jag får sova i helgen...

Ledsen mina kära läsare, jag har inte så mycket roligt att skriva om... Har lite skrivtorka då skallen är tom, så jag sätter in en liten "strip" i brist på annat.

Hälge

Ha det så gott!

Kristan *skrivtorka*

Som en raket!

Jag visste väl att det var på väg att vända...!
Sitter och lirar ett gitarr-spel som är så jäkla kul
http://kempele.fi/~skyostil/uv/fretsonfire/, det var André (brorsan) som visade mig. Han hade lirat en hel del, så han var ju rätt duktig och satte highscore på dom flesta låtarna. Men nu jäklar har jag knuffat ner honom från pallen, från i stort sett alla låtar. :-D

Men det som är ännu coolare är att vi vann mot Tågia i Maxihallen igår, nu när jag är tillbaka i laget. :-) Vi hade fullständig lekstuga, vann med 10-2. Då hade jag dessutom missat en straff, blev nerriven när jag kom fri med målvakten. Det ända jag hade i huvet när jag la straffen var att jag skulle sätta den i vänstra krysset, var oerhört bittert att dra den precis utanför stolpen. Den var riktigt nära... Men men, det är bara målen som räknas...!

Full koll


Så nu är allt på väg uppåt, går helt åt rätt håll...

Och idag är det dags att ta upp båten, morsan ringde och sa att den var full med vatten. Igen...! Hade blivit en isskorpa på ytan, och nu var det ända båten kvar i vattnet där ute... Så jag antar väl att det är hög tid nu, blir väl ändå inga fler sommardagar i år. :-P

Upp meren


Snart är det väl dags att ställa in hojjen oxå. :-/

Nu väntar vi bara på att det ska se ut så här hemma hos mig igen, åååh vad härligt!
Hemma hos mig

Nä nu måste jag ragga bil med krok!
Hej på er!!!


Kristian *utvilad o ledig*


Vad säger man...? Gammal?!?

Ja alltså precis i samma sekund man reser sig, så blir man sparkad direkt i ansiktet av vardagen...
Och nu åter igen förstår jag, varför jag tycker att dygnen är för korta! Shit! Nu måste man skippa luncherna, för att få 25 timmar per dygn. Om man ska hinna med allt...


Var ju som sagt och såg ¤Europe¤ igår... Vad ska man säga? Man vill ju säga att man blev 15 år på nytt, och trängdes längst framme vid kravallstaketet och skrek. Men det är nog bara att fatta att man passerat 30...

Som alltid vi konsert, så accepteras inget annat än "parkett"-biljett. Men redan efter halva konserten har jag tröttnat, går upp och sätter mig på sittplats. Finns ju dock en klen förklaringar. Typ som efter att man spik nyckter väjat ett antal gånger för den två meter långa snubbe med hästsvans, som verkar ha druckigt för mig oxå. Och har vansinnigt svårt att stå på benen, så tappar jag lite fokus på själva konserten. Och när man för tredje gången får känna lukten av kräks, då han vänder sig om för att snacka med sin polare...! Då fick det faktiskt räcka för mig...!

Det här är Wilma föresten... Så det inte blir nåt missförstånd. :-P


Ja ja, hur som helst...!
Hade det varit för typ tio år sen, och jag själv hade haft ett par innanför västen. Då kanske jag inte hade brytt mig så mycket. Så det är nog tyvärr inte ända förklaringen...
Alltså går man och kollar på Europe, så väntar man sig att höra dom riktigt tunga åttiotals-låtarna. Men det verkar som att gruppen försöker "slå" på nytt, och jagar nya unga fans... För det var på tok för många nya låtar, nån gammal goding här och där. Men det var absolut inte konserten man hoppar och sjunger med till!
Jag är faktiskt lite besviken, och hoppas på att få se Joey Tempest solo igen...
Det är ju ändå Joey's egna låtar jag älskar, och det är han som är min idol!


Och när vi är inne på ämnet, så måste jag få säga att det är jädra skönt att ordningen är återställd...! Äntligen får vi se en logisk omröstning... Cissi du är cool! Men du har fått VÄL många chanser nu...
Hade SÅ gärna velat se Danny i veckans tema, men men... Har vi svenskar huvudet under armen när vi röstar, så går det ju som det går...

I morgon är det match kl. 8:40! Äntligen...!
Jag lirade med grabbarna i hallen idag, och det kändes riktigt bra. Få vi se om tyglarna håller i morgon bitti...!




Kram på er!
Kristian *aphungrig och frisk*

Europe

Okej! Ett litet inlägg då...!
Hinner inte skriva så mycket i morgon ju...

För då ska jag till Hovet och kolla på!!!


Logga Europe



Europe på scen


Oj vad Wilma drömmer...

Go´natt på er!


Kristian *Slut efter en arbetsdag*

Det "löser" sig!

Jag kan inte tänka mig annat än att det är på väg att vända, jag menar vad kan mer gå snett nu?!?

Jag brukar ju som bekant räkna långsamt till tio när jag blir uppretad, innan jag hinner till tio så har jag alltid varvat ner... En metod som aldrig svikit!
Skulle man fortfarande vara "pissed" efter tio...? Ja då har man stOOra probblems. :-/

Jag har gjort en sammanställning över de senaste veckorna, och tänkte räkna upp vad jag råkat ut för som JAG uppfattar som illa ...   Jag är inte på något sätt irriterad eller förbannad nu, men jag tyckte det kunde vara kul för min egen del att se hur veckorna igentligen sett ut...

Nu kanske ni tycker att den mest liknar David Letterman´s "Top 10-list" (fast bakvänd), men det här är faktiskt allvarliga saker... :-P


1.  Åker till Sundsvall för att jobba 19/10. Trots att det inte fanns så mycket för oss att göra, så hann vi inte hem till klockan 19, vilket innebar att jag missade Dif - Frölunda i Globen. Vilket var oerhört bittert... (förtsta matchen jag missar i år)

2.  Åker åter till Sundsvall på onsdagen 25/10, jobbar som idioter med förkylning och grejjer till klockan halv tolv. För att på torsdagen ha så lite kvar så att vi skulle hinna hem till klockan 19, Dif - FBK i Globen. Vilket vi i alla fall inte gör, och jag missar en andra match. *Suck!

3.  När jag väl hinner till en hemmamatch, Dif - HV71  30/10 (Eller ja, missade första p). Så visar det sig att dommaren var köpt, och redan innan hade bestäm hur matchen skulle sluta. Kvällen kändes förstörd, men denna gången var jag inte ensam om att vara föbannad...

4.  Efter att vi kommit hem från ytterligare en Sundsvall-resa, åker jag på ej så rolig magsjuka som ska plåga mig i ex. antal dagar...

5.  Oförmögen att kunna göra någonting, då jag inte kan ta mig någonstans utan att vara i näheten av en toalett. Så kan jag väl i alla fall få se Flyers bästa match i år, som jag på VHS har spelat in för att jag var i Sundsvall. Där Foppa dominerat och dessutom stått för två mål...  Ja det skulle man ju kunna tro, om det inte hade varit så att jag glömt att spola tillbaka bandet. *arg! Det förklarade ju oxå varför videon klagade på att bandlängden inte var tillräcklig, när jag i panik skulle tajma den innan vi skulle åka....

6. 
Missar våran första match mot SBD i Nickehalle, där vi dessutom blir förnedrade med 1-9!!! Väntat i snart ett år på att säsongen ska dra igång, så blir jag magsjuk lagom till första... *Aaaarg!

7.  När jag i lördags äntligen fick känna mig riktigt frisk, så blev jag som bekant VÄLDIGT sugen på pizza. Det känndes SÅ rätt att få äta nåt regält, men kort efter att jag ätit blev jag åter nedslagen av magknip...

8.  Ena ögat blir vansinnigt irriterat, och förmodligen lite infekterat av mina kontaktlinser. Eftersom att jag inte har någon linsvätska kvar, så är jag tvungen att slänga linsen. Som för övrigt är ena av mitt sista pa, så nu är jag oxå halvblind... (Anledning till ev. stavfel :-O)


Hmm... Se! Bara till 8, då har jag ju inget att gnälla över...!
Men pungt 6. var absolut värst!!!

För er kvinnliga läsare som kan tycka att det är lite fjuttigt, att gnälla över att missa två hemmamatcher och i stället tvingas lyssna på sportradion. Så kan det nog jämföras med att missa två avsnitt i rad av city-akuten eller Prison Break (vilket man nu gillar bäst), och sedan få höra väninnorna berätta vad som hände under programmen...


Tjohoo! Men ljuset i tunneln skymtas, allt är på väg åt rätt håll. "Botten is nåd", det verkas som att allt "löser sig"!!!

Var nere i centrum idag, va mysigt det var att vara ute och se lite andra människor... Pensinärerna satt på Konsum vid "tobak" och spelade på hästar och snackade gamla minnen...

Jag var där för att hämta mina biljetter! Jiihoo...! Nu har jag dom i handen...

Europe 

På torsdag finns det inga sjukdommar som kan hålla mig borta från Hovet!!!

Shit jag hör Christina Aguilera "Hurt" i bakgrunden, MTV på projjen. Kan knappt skriva samtidigt...

På tal om "Shit" så har jag börjat undra om det inte kan vara så, att istället för att inte få behålla nåt. Så kanske det i själva verket är så, att jag har något jag inte lyckas bli av med... Därför var jag även på Apoteket, och köpte ett preparat som jag hoppas ska "lösa" mina nu kvarvarande problem. :-)


Kristian *ser ljuset*

Sjukt mycket bättre, men kaffe...!?! (Uppdaterad)

Shit alltså! Vilken pers...!
Men jag har genomlidit den, jag är på benen igen!! Tjohoo!!!
Jag har äntligen lyckats få i mig nåt sedan i onsdags (visserligen bara en macka och lite yogurt), gått ner nästan tre kilo. Kanonbra bantningskur det här med magsjuka...! :-) 
Var för första gången sedan 12,5 timmarfärden från Sundsvall, ute i friska luften... Aaah...! Vad härligt att äntligen få andas...
 
Jag åkte ner till stationen för att hämta min älskade Wilma, som kom med tåget tillsammans med Laina. I min oerhörda glädje över att åter få känna mig så frisk, så bestämde jag mig för att äntligen få dricka en kopp kaffe... Inne på Pressbyrån kunde jag knappt vänta på att kaffet skulle rinna ner ur kaffemaskinen, skyndade mig till kassan för att betala. Hann sedan bara komma ut till vänthallen innan jag hörde Wilma ropa på mig, för att inte spilla ut mitt efterlängtade kaffe så ställde jag ifrån mig koppen för att hälsa på min hund. Nu hamnade ju kaffet givetvis på andra plats i prioriteringslistan, men när jag och Wilma kände oss nöjda med hälsningscermonin så fick jag då äntligen smaka på mitt kaffe... Eller ja, fick nästan i mig halva koppen innan dörrarna till hissen ens hunnit stänga. Kan ju oxå bero på att hissen gjorde fem försök att stänga dörrarna, innan jag bad Wilma att flytta på svansen från fotocellen. Som jag i min intelligens förstått var anledningen till att dörrarna inte lyckats stänga, då hissen även gav ifrån sig ett pip vid varje försök .

Kaffe
Hittade en så skön bild, såg förmodligen så här glad ut med min kaffekopp... (Men varför rinner inte kaffet över kanten?!?)

Väl nere i bilen visste jag inte om jag skulle åka hem igen, då det kändes så skönt att få komma ut. Jag tänkte då att jag kaske skulle hjälpa brorsan att ta upp båten i alla fall, när han ringde i morse kände jag mig inte beredd på att vara någonstans utan toalett. Men nu kände jag mig ju jättekry!
Jag ställde bilen i vändplan hemma för att bara gå upp och ta på mig en varmare jacka....

Då händer det!!! Kaffet gör sig påmint och jag får jordens magknip, hinner innanför dörren och gör vad som krävs. Och det sjuka är att nu känner man sig hur frisk som helst igen, verkligen svart eller vitt...!

Innan jag tar ett beslut att åka iväg så tar jag det lugnt en stund, skriver ett blogg-inlägg och softar lite. För att inte göra något förhastat, skulle ju vara olyckligt att sitta mitt ute på sjön och så liksom... ja, ni fattar...!

Ett friskhetstecken måste i alla fall vara att jag är så SJUKT sugen på en pizza just nu, jag vet, jag vet... Man måste gå 1,8 mil för att förbränna den, men jag tycker nog att jag har bränt en hel del "down the drain" dom senaste dagarna :-O

Jag vet...! Skriver han ingenting om Idol idag?!? Nä jag pallar fan inte mer, efter andra katastrofomröstningen i rad så Danny får åka ut... Det är helt sjukt! Danny... Sån charm, sån utstrålning och framför allt en sån grym röst som man gång efter gång bara ryser av att höra...
Jag fattar allvarligt talat ingenting! Vem är det igentligen som röstar på Cissi före Danny, jag är så sjukt förvånad och börjar undra om dom har någon form av handikapsystem som i golfen. Medans Danny lirar som pro, så ligger väl Cissi närmare 36 hcp och får förmodligen 36 x:ra röster per 18:e samtal...
(För att förenkla min förklaring så betyder det 2 x:ra röster per samtal...)
Hmm... Där ser man, det blev ett par rader i alla fall...! :-)

När jag började blogga så hade jag inga intentioner om att någon skulle läsa min blogg, men på senare tid har jag faktiskt fått en hel del läsare. Måste nog tacka "J" för många av er ;-) Jag är jätteglad för alla som läser mina inlägg, och lämnar kommentarer. Tack alla goa läsare, ni är underbara!

Dom senaste dagarna har antalet läsare dessvärre sjunkigt :-/ Men det är klart... Hur kul är det att läsa om min magsjuka :-O


Kram på er allesammans!

Kristian *På bättringsväg*

Sladdrig magsjuka!

Ja nu har man faktiskt kommit fram...
Efter 12,5 timme i bilen igår, jag behöver väl inte förklara varför!?!
Lastbilar i knipa Lite kö Sladdar o sladdar Varannan buss i diket

Så tyckte jag att det var ganska naturligt att jag fick lite ont i magen och huvudvärk. Men att vakna upp med värsta magsjukan och huvudvärk, var inte direkt vad jag hade önskat mig...

Gick upp runt klockan fyra på kvällen och försökte äta nåt, gick väl så där...! Duschade en timme, och nu ligger jag här i sängen och kollar på Tampa Bay - Toronto på min nya tv-kanal :-)

Jag känner mig lite så där, så jag orkar nog inte med nåt jätte-inlägg idag. Bara resan hem igår skulle kunna bli ett ändlöst blogg-inlägg, men alla har nog förstått att det var lite trafikkaos igår...

En lustig sak är ju att det var snö och halt ända från Sundsvall, och strax innan Gävle blev det även grymt dålig sikt. Så vi tyckte att resan från Sundsvall till uppsala tog oerhört lång tid, typ fyra timmar. Men det var...   ...

...                                                                ...
                                  ...
Sorry! ... Jag var tvungen att springa på muggen... igen! (Om nån ville veta! :-))
Aah... Nu vet jag hur man får kursiv stil och ändrar storleken på texten, råkade göra det igen...

Nä ja! Hursomhelst, vart var jag? Jo...

...innan vi fastnade i kön från Väsby, och satt sedan ytterligare drygt åtta timmar.
Det var ganska mysigt, jag tycker om när det händer lite oväntade saker. Och en sån här kö... och se alla bilar och lastbilar stå längs hela vägen och slira. Se bussar glida ner för backarna,och ställa sig dubbelvikta. Bussar och lastbilar som stog mot varandra, bilar som desperat knuffades upp för backarna på motorvägen.Var helt overkligt och ganska farsinerande upplevelse, det är inte varje dag man får uppleva nåt sånt här. *I like!

Det som är ganska mysigt oxå, är ju att alla sitter vi i samma sits. Vi stannar till på en totalt rågad bensinmack, och alla snackar om det otroliga kaoset... Redan uppgivna (kl.23:30) om att komma hem till middagen, så kunde alla ändå le och berätta om hur länge dom själva har stått stilla och hur dom själva sladdade omkring på motvägen.

Det ända som då gjorde det hela lite besvärligt, var just att jag skulle sitta och bli sjuk.

Jag stirrar ner på brickan med min kvart i fyra frukost, och känner att jag nog åtminstonne borde ta ut brickan i köket.

Jag ska försöka dricka massa vatten, och kanske få i mig nåt att äta...
Men nu vet alla att jag kommit hem i alla fall...! :-)


Kristian *stackars magsjuka jag*