Bäst när det gäller! :-D

Ja det är ju klart att  man inte kan stå emot påtryckningarna från läsarna om ett nytt inlägg, så jag passar väl på att få skryta en del nu när jag ändå skriver ett...

Vaknade idag med världens ryggplågor, kände redan igår kväll att det var på gång, Jag har något som kallas "falsk ischias" (men jag är inte säker på om det stavas så), ända skillnaden egentligen är att det inte är ischiasnerven som hamnar i kläm. Förutom att min rygg redan är sliten och trasig, så kommer det här ibland som en påminnelse om att den är dålig.

Hur som... Det som händer är att när jag ansträngt ryggen, stått väldigt länge, jobbat mycket med händerna över huvudet eller står på stege länge så kan jag få kramp (typ träningsverk) i mina lite för korta ryggmuskler. När dessa krampar och drar ihop sig så hamnar mina nerver i ryggen som även går ner i vänsterbenet i kläm, och är det riktigt illa så slämmer den åt så hårt att benet domnar bort typ somnar - och smärtan i ryggen då kan jag inte ens beskriva.

Nu var det inte riktigt så illa, mycket beroende på att jag undviker sånt som triggar igång processen. Men det är något enligt läkarna som man får anpassa sitt levene efter då det inte går att göra något åt.
I alla fall, det jag ägnade hela morgonen åt var att stretcha ut mina ryggmuskler med jämna mellanrum fram till lunchtid då jag tog en promenad med Wilma. Då kände jag  mig helt okej förutom att det spände lite.

Men då till själva grejjen bortom mitt självömkande så var det så att vi skulle på firmapartaj på Ballbreaker, ett riktigt supercoolt ställe om man gillar att tävla. Vi skulle tävla i 4 grenar som var F1-racing, longest drive kompetition, bowling och fågelskytte med hagelbössa (simulator förstås).
För att detta skulle vara möjligt för mig att genomföra så tog jag två citadon, kände mig oförskämt bra när vi åkte in. Kände mig laddad redan vid middagen eftersom grenarna passade mig bra (förutom skyttet).

  • F1          Började med ett kvalheat på tre varv (tror jag) mot 9 mottävlande, vilket jag vann med ett par sekunders marginal. De tre första förarna i varje omgång gick vidare till finalen, vi var 25 stycken tävlande så till finalen var vi 10 startande bilar igen (tredje gruppen gick 4 vidare). Hade bäst tid på värmningen och fick starta i polepossition, Håller ledningen tills in på näst sista varvet då jag blir påkörd av en annan bil i ett omkörningsförsök, så vi båda brakar in i räcket. Kommer ut på banan igen som andrabil, ligger och pressar bakom hela varvet tills han tillslut går av banan i en skarp höger. Jag kör hela sista varvet  i ledning och vinner finalheatet.

  • Golf        Det var väl den här grenen jag inte trodde jag skulle kunna ställa upp i med min rygg, men det handlade bara om tre försök så det var bara att bita ihop. Här hade jag redan innan räknat med att ena ASSA-killen skulle bjuda på motstånd, då jag tyckte han såg ut som en golfare. När det var min tur så låg den bästa på 237 meter. Jag peggade upp min boll och valde en Cobra-driver, eftersom att jag själv använder Cobra-klubbor. Jag trodde att jag var rökt på min förstaboll då jag slicade en aning, men bollen stannade tillslut på 258 meter. Mina tva andra försök blev runt 240 meter. Jag ligger som ohotad ledare hela tävlingen, och killen som jag tyckte såg ut som en golfare slutade på 243 meter.

  • Bowling   Öppnar väl inte sådär vansinnigt starkt direkt, jag spärrar ett par i början, men växlade med att slå ner tre pinnar ibland. Men sen när min Cola tillslut kom så fick jag ett par strikar och avslutade med 155 poäng, ingen vidare höjdarscore men det visade sig senare att ingen annan av dom andra 24 hade bättre än 130. Daniel som vann bowlingen senast satsade hårt ikväll och höll sig oxå till cola, han fick ynka 72 poäng! :-D. Så även denna gren lyckades jag vinna...

  • Skytte     Min absolut svagaste gren, jag är så jäkla dålig på att skjuta. Men när fåglarna väl skickades upp så träffade jag varenda jäkel, tills jag trodde att det var över och det kom ännu mera fåglar. Jag hade räknat med sex stycken men det kom  åtta, för tydligen var dom två första övningsskott. Men jag träffade 4 av 6 och var väldigt nöjd, jag hamnade nog på 5:e eller 6:e plats.


Med tre segrar av fyra grenar så korades jag till vinnare i kvällens aktiviteter, och jag fick som förstapris en Mp4-spelare. Så nu håller jag på att installera programvara och försöker att förstå mig på den, nu har jag att göra hela natten... :-D

Så från att ha legat med krämpor hela förmiddagen så kommer jag tillbaka och kör över allt motstånd i kvällens tävlingar, så jäkla nöjd!!!



Ååh vad härligt att få skryta lite, det gör jag alldeles för sällan. Nu är det fan min tur!!!

image190

Man ska aldrig ge upp!



Kristian  *Får troligtvis lida i morgon*