Från flyt till flytt och av blogg.se blivit flyttad!

Oj oj oj! Ja mycket verkar ha hänt sen sist, ändå har jag ju inte varit borta så länge...!?!
Försökte logga in men fick svaret att min blogg blivit flyttad, så vid första inloggningsförsöket så bekräftade jag tydligen flytten av bloggen och skulle få ett mail när flytten var genomförd... Dessvärre har jag inte mailadressen kvar sen jag flyttade, men jag provade en gång till och då kom jag in på mitt konto.

Nån som i vissa avseenden inte verkar ha uppmärksammat att jag flyttat var det försäkringsbolag (ett försäkringsbolag som har såna där livräddningsringar i rött och vitt, för att inte nämna några namn) jag haft min hemförsäkring hos, eller rättare sagt HAR för lägenheten jag flyttade ifrån för två månader sedan. Jag får fortfarande fakturor som dom tycker att jag ska betala för denna lägenhet, trots att det står i deras vilkor "Säga upp försäkringen kan du endast göra på din huvudförfallodag samt om ditt behov av försäkring upphört. Ett exempel kan vara att du sålt din bil och ej längre behöver din försäkring. ".

Jag menar ju förstås att "mitt behov av försäkring har upphört", eftersom att jag inte längre bor kvar. Nu ska tilläggas att det ju förstås är lite mitt fel att jag har försäkringen kvar, eftersom att jag inte själv har sagt upp den. Men det mest anmärkningsvärda i hela historien är att dom minsann lyckas skicka fakturorna till rätt adress, och att min hemadress i min profil på deras hemsida oxå har ändrats till den nuvarande rätta adressen...!

Jag tycker bara att hela grejjen är rätt lustig, när dom har tagit reda på vart jag bor nu så att dom kan skicka faktura på försäkringen för lägenheten jag flyttat ifrån.



I söndags var jag och farsan i Norrtälje och köpte en hoj, jag hade ju tänkt att jag skulle spara lite och köpa en helt ny till nästa säsong. Men efter den här grymma värmen och det underbara vädret vi haft en tid nu, så tog jag mitt förnuft till fånga och köpte en begagnad till denna säsong i stället. Så efter en tur i bil i den sköna sommarkvällsluften nådde vi till slut en stuga i glesbygden utanför Norrtälje där jag hoppade på en nyinköpt Suzuki XF 650 Freewind, och gled hemåt Adelsö i en och en halv timmes ihållande spöregn.

 
Min hoj!
Om det är någon som undrar så är kortet taget på vår tomt.


Nä nu har jag skrivit tillräckligt, får ju inte bli för mycket av det goda...

Kristian *Midnatt*

Ps. Jag kan tyvärr inte byta bakgrund, då den ligger på ett gammalt ftp-konto som jag inte har kvar längre. Kan heller inte av någon anledning få den här j--*la texten vänsterställd, för att blogg.se *@¤ +$...

Spöregn