De e min tur nu, vinden har vänt...

Jag har nog ständigt och jämt känt mig otursförföljd, eller kanske inte alltid just otur men jag har alltid fått kämpa som ett djur för det jag velat ha - ingenting har kommit gratis. På ett sätt (eller allt som oftast) så tycker jag att det iofs är bra, för jag ödslar heller ingen tid på att ligga i soffan och vänta på att saker och ting ska hända.

Men just nu känns det faktiskt som att jag är inne i ett riktigt flyt... Alla pusselbitarna bara faller på plats, det är till och med så att jag flera gånger senaste veckorna lutat mig tillbaka och litat på att mitt flyt tar hand om problemen.  Bara som ett litet exempel så hade jag just ägnat en timme åt att skriva detta inlägg, och vad händer...?!? Jo mr. Blogg krashar och stängs ner (som så många gånger förut), men bara av en ren händelse så sparade jag hela texten innan allt slocknade.


Just nu är jag inte ett dugg orolig för att någonting ska strula ur, eller att det ska komma något oförutsett. Allting bara löser sig... Enligt magkänslan så kommer det här året bara flyta min väg!

Som de flesta antagligen vet så har jag och Veronica köpt ett hus på Adelsö, och det var faktiskt precis i det tillfälle som det blev klart att vi fick huset som jag kände att det gick min väg för en gångs skull.
Jo visst vi har köpt ett hus som verkar helt och hållet byggt och anpassat efter våra behov, förutom att allt är i stort sett nyrenoverat så är färger utrymmen, tomt och biytor precis så som vi skulle kunna önska. Huset är byggt 1979, vilket är tycker jag helt idealiskt. Så pass nytt att stomme, fönster, dörrar, tak m.m är modernt och i stort sett nyskick skick, men inte för nytt för att tappa sin charm. Stor platt tomt med en gräsyta på runt 2000m2, gäststuga som kommer att bli mitt hobbyrum. En annan gäststuga som kommer att vara gäststuga/gillestuga, helkaklad relaxavdelning med golvvärme och helt ny bastu. Grymt med förråd och förvaringsutrymmen, och ett alldeles underbart hus med tre rum och kök på lagom stora 55m2.


      
     



Dessutom har vi en söt jordkällare  -citat "Som håller en idealisk temperatur för förvaring av vinflaskor", och hur skönt är det inte med en öppen spis även på verandan...?!?


Förutom att allt detta är helt otroligt perfekt, det gick även väldigt bra att sälja min lägenhet. Redan en vecka innan jag ens hunnit ha visning så hade jag sålt lägenheten till ett pris jag innan bara kunnat hoppas på.
Tack vara det så gick ju finanserna ihop sig helt och hållet, jag har t.o.m varit och köpt en åkgräsklippare idag. Personalen var inte helt vaken just för att butiken var helt nyöppnad, så jag fick bra rabatt på den oxå. Sen lyckades vi igår i samma butik köpa precis det badrumsskåp vi var ute efter för en 7-hundring billigare...

Behöver ni handla trädgårdsredskap, maskiner, verktyg eller nåt så kan jag starkt rekommendera K-rauta i Kungens Kurva - en riktigt bra butik. Idag föresten så ska Marie Picasso sjunga live där, så jag tycker nog att ni ska passa på och åka dit.

-"Ja men va kul att det går bra för någon i alla fall"

Det har jag faktiskt fått höra fler än en gång de senaste veckorna, förstås på skoj men faktiskt så känns det jäkligt lyxigt att för en gångs skull ha bara medvind.


image196

Tänk om det gick lika bra för blogg.se som för mig, då hade det här inlägget legat på nätet 0:30 natten till lördag den 19:e, då jag egentligen skrev det. :D




Kram på er!

Kristian *Flyt*