Semester!


image172


Ha en skön sommar!

Kristian  *Ler*

Kontor!

Snaaaart semester!!!

Sitter och försöker att få tiden att gå på jobbet, blev klar på mitt magsårsprojekt igår så nu har det lugnat ner sig betydligt. Nu gäller det bara att hålla sig borta från dom större jobben ett par dagar till, jag ska försöke se så upptagen ut som det bara är möjligt.
Jag lyckas ganska bra oxå tycker jag, jag menar hur upptagen ser jag inte ut när jag skriver i min blogg?!? :-D

Nu har jag oxå blivit klar med allt pappersjobb som är runt alla jobb, vilka inga räknar någon extra tid för. Av någon anledning är det något som bara ska vara klart i samband med att jobben är klara, men man får ingen tid till att utföra det. Det ska liksom bara ingå.... Ja ja! Hur som helst, nu när jag har tid till det så är det ganska skönt att göra faktiskt.

... Bläää! Det var sump i kaffet!! Hur kommer det sig att det är sump i kaffet från en kaffemaskin?!?

Alltså vad lustigt det är att ett par papper kan vara så jäkla tunga över axlarna att bära, nu när papprena äntligen passerat framför näsan och tangentbordet ett efter ett och nu lagt sig på min högra sida klara och påskrivna. Då är det precis som att stollen fjädrat upp ett par centimeter, nästan så att jag skulle behöva höja skrivbordet. Ända problemet är att jag inte har något höj/sänk-bart skrivbord... :-|

Nu ska jag bara skrapa upp ett par småjobb som blivit nertrampat i mattan som ingen velat ta i, känns ganska lagom som avslutning på min vecka. Och början på min semester... :-)

image171

Vilken grym dag det var igår! Jag åkte från jobbet direkt ner till båten, fiskade och svettades till klockan halv tio då solen började gå ner...


Kristian  *Andas ut*

Varför just jag?!?

106 Frank Sinatra-låtar ligger random i winamp och lugnar mina denna vecka allt för ansträngda nerver.
Varför råkar jag alltid på dom här jobben som strular nåt fruktansvärt för att förberedelserna från beställaren är så bristfälliga, att man på fredagen måste jobba över med sprängande huvudvärk, magsår och illamående av blotta tanken på jobb?!? Nu är det i alla fall helg, och nästa helg börjar min semester... Då kan dom få ringa hur mycket dom vill, jag tänker ändå inte svara!

Kaffe med en skvätt mjölk (helst te egentligen), Falu råg-rut med Philadelphia-ost och Frank Sinatra kan verkligen göra underverk en fredag som denna!

image169

Hoppas att ni alla kommer få en lika skön helg som jag tänker ha.


Kristian  *Körd*

...?

image168


Kristian