För att inte ha något att skriva, så är det ändå ett par rader.

Ja nä nu har det väl stått God Jul ganska länge, känns inte så aktuellt längre...

Så därför bör jag väl skriva ett nytt inlägg, mitt första 2008. Dessvärre känner jag inte för att skriva något, känner mig mest trött och sliten. Men det betyder ju bara att jag har sluppit tagit det lugnt inledningen av 2008, och sluppit ägna tid åt mig själv. Så att jag slipper känna hur skönt det är att bara sätta mig i soffan och slappna av!

Som bekant så tycker jag mycket om att betala räkningar, det är både avkopplande och befriande. Men inte ens det känner jag att jag fått tillräckligt med tid för, vilket har visat sig i form av påminnelser.

Igår var jag ensam hemma på kvällen och kunde sätta mig ner för att verkligen gå igenom allt som ska betalas den här månaden och alla papper som legat överallt, och i samma ögonblick som jag blev klar med det så kände jag den här sköna inre friden - som man först när man har full koll kan känna. Som jag firade med att gå och lägga mig tidigt på natten, eftersom att jag hade match klockan 8:00 i morse.


Något som troligtvis kommer hjälpa mig att få lugn och ro är vår alldeles nybeställda husvagn, som beräknas komma i April. Joda vi har varit och beställt en fabriksny husvagn, efter att ha harvat runt på begagnatmarknaden och till slut insett att det inte alls är nåt lönsamt att köpa begagnat. Nä istället har vi nu kunnat pekat ut en modell, och bestämt inredning som exakt passar våra behov och förstås fått välja tyg och färger. Efter en oerhört lyckad prutningskup så fick vi en vagn med alla tilläggspaket man kan välja till, ex. som golvvärme, varmvatten, Visko-madrass (lyxmadrassen) i sängen, stor sollucka, alu-fäljar, microugn, insektsdörr, elantenn med förstärkare och en massa annat. Till ett pris vi innan inte ens kunnat hoppas på...! Jag har för första gången köpt något för mer ett par tusenlappar som är helt nytt, och jag längtar verkligen otåligt på att vagnen ska komma!


Jahapp! Jag som inte hade nåt att skriva fick ju till slut ihop ett par rader i alla fall, men nu ska jag lägga mig ner och för en gångs skull försöka se någon film. Känns väldigt ovanligt att redan innan 8 på kvällen ha tid och ro till att se en film...

image189


Kristian *Tid över*