Tillägnat laget!

Äntligen vinteraktiviteterna igång!!!

Ja ikväll är det då dags för säsongens första match, det vilar ett tungt ansvar på Rangers axlar som till denna säsong avancerat upp i Div 2b. Laget har ju som bekant många år på nacken och därmed utvecklats till ett stabilt lag med många pålitliga medlemmar.

Från att ha börjat kariären för många år sedan i vårat dåvarande lag Falck, då vi hade en drös med spelare som kom och gick som dom ville. Då hade vi aldrig någon riktig koll på hur många eller ens vilka som skulle komma till match, om vi ens skulle bli en full femma eller om vi skulle bli 16 stycken.

På den tiden var det väl lite si och så där med lagmoralen, visst Falck hade ett fåtal spelare som alltid ställde upp för laget. Men när vi förlorade i stort sett alla matcher vi spelade så möttes vi på jobbet (då Falck) av hånskratt och den ständiga frågan "hur mycket förlorade ni med den här gången", vilket ledde till att allt färre ville vara med och spela.

Tills vi en dag vann en match stort och glädjen var total (Perre har i sin profil angett denna match som sitt bästa minne), glädjen spreds sig förstås på firman och alla som tidigare deltagit i laget eller typ tänkt nån gång att de skulle vara med var inte sena med att oxå suga åt sig av äran. Alla sjävutnämnda proffs som av de allra konstigaste anledningar tyckte att dom var delaktiga i denna seger, stog helt plötsligt i Nickehallen matchen efter och skulle vara med och dominera serien.

Vi som hade ställt upp för laget i vått och tort och stått emot torsk efter torsk kunde inte tycka annat än att detta var riktigt pinsamt när vi nu stog 16 utespelare i båset, det var då kravet på att anmäla sig i gästboken kom till. Vilket har fungera riktigt bra även fram till idag.


Allt eftersom att åren gick med laget Falck/G4S så blev det allt färre spelare som faktiskt jobbade på G4S, tillslut blev det t.o.m så att ingen av spelana längre jobbade på G4S.
De var då vi startade laget Rustas Rangers, och den stommen som utvecklats med tiden i Falck/G4S är oxå den som nu är styrkan i detta lag. Vid starten av Rustas Rangers värvade laget Kristian Dahl som har varit en grym förstärkning, oxå en kille som alltid ställer upp och utgör en stor del av stommen i laget.

I år har vi ett nyförvärv som vi oxå hoppas kan bli en byggsten i Rustas Rangers, Adam Nyström gör premiär med Rangers i kväll mot Black Eagle i Segeltorpshallen. Han kommer att spela i tröja nr. 12, som Ben Gustavsson dessvärre har lämnat.



Jag tror på det här laget, jag tror att vi har en stor chans att vara ett starkt lag i Div 2. Jag tror att Rangers kommer att bjuda på ordentligt motstånd iden här serien, Rangers har varit den ständiga 2:an i Div 3 ett par år nu så det är väl dags att vi i Rangers visar vad vi går för!!!


Kristian  *Oslipat*

Kommentarer

Lämna några väl valda:

Namn:
Minns mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback